Hola, eindelijk is het zover, ons groot avontuur gaat beginnen! Op 6 februari 2018 vliegen wij, Janine en William, naar Zuid Amerika om daar een half jaar te genieten van een welverdiende vakantie. Eventjes niet naar Unisign of Essent, geen wekker zetten en weg van het Nederlandse weer! 

Vanuit Schiphol vliegen we, bepakt met onze rugzakken,  naar Buenos Aires in Argentinië, waar we een dagje verblijven. Daarna reizen we door naar Ushuaia, de zuidelijkste stad ter wereld, gelegen in Vuurland, Argentinië. Vanuit daar hebben we nog helemaal niets gepland, behalve een trek in  natuurgebied Torres del Paine. Hier moeten we ongeveer 2 weken later zijn. We nemen rustig de tijd om rond te reizen, is iets mooi dan blijven we langer, bevalt het ons niet of hebben we het gezien dan gaan we verder. We hebben een grove planning gemaakt, maar die kan natuurlijk nog compleet overboord gegooid worden tijdens de reis. Dat is het mooie van backpacken.

We hebben in ieder geval op de planning om de volgende landen te bezoeken: Argentinië, Chili, Ecuador en de Galapagos eilanden, Peru, Bolivia, Colombia en Panama. Enkele bezienswaardigheden en activiteiten die we zeker niet willen missen zijn onder andere de Incatrail naar Machu Picchu, hiken in Torres del Paine, mountainbiken op de Death Road, duiken op de Galapagos Eilanden, zeiltocht van Colombia naar Panama, zoutvlaktes in Bolivia.

We hebben vooraf een basiscursus Spaans gehad om ons enigszins een beetje verstaanbaar proberen te maken in dit veelal Spaanstalige continent. Dit maakt het natuurlijk veel makkelijker om contacten te leggen en dingen te organiseren. 

Tijdens onze reis gaan we proberen om jullie thuis een beetje op de hoogte te houden en dat willen we doen via deze website. Een berichtje sturen via de website, Facebook, Whatsapp of mail kan natuurlijk altijd, maar of we tijd hebben om deze te beantwoorden...... we hopen van niet. 

Adios!

Janine en William