Afgelopen weekend heb ik in Swalmen de toertocht gereden. Dit jaar doet Bart Verstappen, vader van Mika en Brian mee aan Duchenne Heroes 2011! Aangezien we nog wel eens contact hebben met het team van 2008 waar ik ook mee heb gereden, kwam het idee om de toertocht in de oude teneus te rijden.

De opkomst was goed en met een aardige groep van Duchenne Heroes 2008 en Duchenne Heroes 2011 rijders hebben we de 50 km gereden. bij de eerste pauzeplaats hebben we de volgende foto gemaakt.

Halverwege de rit werd het opeens erg nat en begon het te stort regenen. Laat me nou net op mijn goed MTB daar zijn. Wel gewoon doorgereden maar bij thuiskomst was er weinig meer over van de remblokken! Ook zagen we eruit als moddermannen. Ondanks het mindere weer was het een leuke en vooral gezellige tocht. De route was erg leuk met toch een aantal pittige heuveltjes. Mannen die Duchenne Heroes 2011 rijden, heel veel succes!

Komende weken nog flink trainen want de wintercompetitie komt eraan! Zondag 2 oktober om 13:20 klinkt het startschot voor hopelijk weer een spannende strijd van de competitie. Het programma is hier ook terug te vinden.

Het eerste gedeelte wil ik vol de wintercompetitie rijden en eind december zal ik gas terug nemen om me na een korte rustperiode voor te gaan bereiden op de Cape Epic 2012! Hierover volgt komende maanden nog wel wat informatie.

  • 2011-09-04_TT_Swalmen_1
  • 2011-09-04_TT_Swalmen_2