Zo na een tijdje geen updates meer te hebben gedaan volgt er vandaag weer een, en wel op mijn nieuwe website. Nieuw seizoen met nieuwe doelen, nieuwe kledingsponsor en ook een nieuwe website dus. De oude website heb ik 5 jaar gehad en het werd tijd voor vernieuwing! Ik ben de laatste tijd druk in de weer geweest om alles over te zetten van de oude naar de nieuwe site, zodat alle gemaakte verslagen van afgelopen jaren niet verloren gaan.


Verder ben ik natuurlijk volop aan het trainen voor het grote Cape Epic avontuur in Zuid Afrika, over een maandje hebben de eerste etappes van de Cape Epic al achter de rug! Na de wintercompetitie heb ik flink wat uren getraind en met het duurvermogen zit het wel goed momenteel. Afgelopen 4 weken gemiddeld 15 uur per week gemaakt. Vandaag ipv Toertocht in Lemelerveld de toertocht in Eerde Veghel gereden en met heen en terug fietsen was dot goed voor 157 km op de MTB met een gemiddelde van 25. Komende 2 weken nog flink door trainen en alles voorbereiden en dan de laatste weken de zorgen dat ik goed uitgerust ben voor de Cape Epic. Voor een overzicht van de etappes kijk onder het kopje programma voor de hoogeteprofielen!

Ik wens iedereen veel surfplezier op de nieuwe website en ik zou het leuk vinden als je een bericht op het gastenboek achterlaat.