Na een tijdje geen updates op de website te hebben geplaatst, is er hier weer een. Deze keer geen wedstrijd verslag maar een update over de afgelopen en komende periode.

 

 

Na de Streetrace in Baarlo en ook een tijdje ervoor is de motivatie een beetje weg geweest om flink te trainen en wedstrijden te rijden. Na een hele drukke winter en voorbereiding op de Cape Epic en andere bezigheden thuis is het allemaal op een lager pitje gekomen. Hierdoor ben ik de laatste weken weinig aan trainen toe gekomen. En meestal was het ook geen trainen maar lekker een uurtje fietsen! Daardoor heb ik na de streetrace ook geen wedstrijden meer gereden, eerst weer eens een beetje basis leggen ipv alleen maar wedstrijden.


Nu lekker drie weken vakantie, met reis naar Schotland en zoals elk jaar kamp met Jong Nederland. Tussendoor natuurlijk een beetje genieten van het mooie weer op de fiets. Na de vakantie voor het werk 3 weken naar Zwitserland, dus voor mij geen ronde van Panningen en dus ook weinig mogelijkheid om te trainen komende weken.


Na die periode wil ik me zo goed als het gaat voor gaan bereiden op weer de wintercompetitie, want deze wil ik weer rijden. Dit zal dan mijn 12e seizoen worden!


Ik wens iedereen een fijne vakantie periode!