Na bijna 5 maanden geen wedstrijden te hebben gereden heb ik vandaag het rugnummer maar weer eens opgespeld. De laatste weken is de motivatie weer goed aanwezig, mede door het lekkere weer. Ben begonnen met de basis te leggen om het duurvermogen weer wat terug te krijgen, zonder echt intensieve trainingen. Wil me langzaam weer gaan richten op de komende wintercompetitie en daar is de Streetrace een goede training voor!

 

Met bijna 50 renners aan het vertrek wist ik dat het een zware wedstrijd ging worden, ook door de hoge temperatuur van boven de 30 graden op deze zomers woensdagavond. Dit had als voordeel dat er aardig wat publiek aanwezig was, maar voor een uur lang wedstrijd eigenlijk iets te warm.

 

Als 16e  mocht ik starten en kon me in de eerste bochten handhaven rond de 10 plaats. Helaas kom ik nog wat wedstrijd ritme tekort en hierdoor begon ik plaatsen te verliezen, veel plaatsen te verliezen. Dit duurde eigenlijk de hele wedstrijd, echt een lekker ritme heb ik niet te pakken gehad. Ik kon bij niemand langer dan een halve ronde aanpikken tot ik uiteindelijk rond een 25e  plaats kwam te rijden. Waar ik in andere wedstrijden nog wel eens een echt onderlinge strijd had, reed ik vandaag veel alleen. Ook trainingsmaatje Anton kon ik helaas niet volgen vandaag.  Ik ben na precies een uurtje wedstrijd op de 25e plaats geëindigd en ben er op dit moment tevreden mee. Kristel was ook vandaag weer aanwezig om wat plaatsen te schieten, die op haar site te zien zijn.

 

De ronde was weer leuk uitgezet door de mannen uit Baarlo, ze maken er elk jaar weer een echt spektakel van! Ik heb dan ook ondanks het afzien genoten van deze leuke wedstrijd! Komende zondag staat er een marathon op het programma, namelijk Raid des Haut Fagnes in Malmedy. Ik zal hier de 90 km gaan rijden, 115 is op dit moment nog iets te veel van het goede.

 

 

  • 2013-06-19_baarlo_streetrace_1
  • 2013-06-19_baarlo_streetrace_2
  • 2013-06-19_baarlo_streetrace_3
  • 2013-06-19_baarlo_streetrace_4
  • 2013-06-19_baarlo_streetrace_5
  • 2013-06-19_baarlo_streetrace_6