Op woensdag avond was de Streetrace in Baarlo, dit jaar voor de 2e keer georganiseerd. Nadat de Recreanten waren geweest was het de beurt aan de licentiehouders. Er stonden bijna 45 wedstrijdrenners aan de start. Er zaten verschillende elite renners bij dus het zou hard rijden worden om een goede notering te halen.

De ronde was ongeveer hetzelfde als vorig jaar. Veel draaien en keren, stukken asfalt, weide, passage door café, 2 trappen en een trailer met pallets. Dit zat er allemaal in de korte maar erg leuke ronde.
 
Vanuit een startplaats op de 2e rij was het dus noodzaak een goede start te hebben om een beetje mee voorin te komen. Tijdens de start ging je wat vals plat omhoog en hier haalde ik wat renners in ging ik op een 10e plaats de bocht om. Het tempo lag meteen erg hoog en er werd veel gewisseld van posities. De snellere rijders kwamen naar voren en er vielen er enkele terug.
  
Ik kwam na enkele rondes samen te zitten met Joschy Rausch en met Leon Crienen. Na een paar ronden te hebben samengewerkt moest ik passen. Ze gingen me iets te hard en ik moest passen en kwam een tijdje alleen te zitten. Ik kon ze nog wel zien maar kon er niet meer naar toe rijden.
 
In de laatste 5 rondes zat ik de hele tijd bij Frank Lamber. We hebben de hele tijd samengewerkt want we wilden proberen Leon Crienen bij te halen en er voor zorgen dat Eric Hegger niet terug kwam. Tot aan de laatste ronde zaten we bij elkaar en het gat voor en achter bleef gelijk. Dus zou het tussen ons gaan voor de 13e plek. In de laatste ronde ben ik weg gereden en Frank kon niet volgen.
 
Ik werd dus uiteindelijk 13e, waar ik tevreden mee ben. Aangezien ik de echte explosieve kracht mis omdat ik erg veel duurtrainingen heb gedaan.
 
  • 2007-06-13_Baarlo_1