Vandaag was de 4e wedstrijd en wel in Liessel. Een ronde van ongeveer 3 km op en rond de motorcrossbaan. Veel draaien en keren en enkele stukken met los zand waren kenmerkend voor deze leuke ronde. Ik was niet fit vandaag en had last van een griepje dus het zou zwaar worden.
 
Ik startte op de tweede rij en kwam goed weg met de start door buitenom te gaan door de losse zand en zo reed ik op een 5e plaats het bos in. Echter na een halve ronde moest ik al lossen en weer ik voorbij gereden door enkele renners. Bij de eerste doorkomst kwamen Peter Nielen en Joschy voorbij. Ik kon net volgen, maar toen ik met mijn linkercranck vol op een wortel butste was ik de aansluiting kwijt en reed ik even alleen.
 
Daarna kwam ik een tijdje alleen te rijden met net voor me Paul Boonen, maar ik kon niet dichter bij komen. Ik had het erg zwaar en had moeite met diep gaan vandaag, dat zal wel aan griepje hebben gelegen.
 
Halverwege de wedstrijd kwam Roy Joore langzaam terug en na enkele ronden sloot hij aan. We hebben toen samen gereden, maar twee rondes voor het eind had hij problemen met zijn ketting en kwam ik alleen te rijden. De laatste ronde heb ik wat rustiger aan gedaan aangezien ik geen plaatsen meer kon winnen of verliezen. Ik werd uiteindelijk 12e vandaag. Leon Crienen won ruim voor Eric Hegger, die van ver moest komen en Thom Wetzels. Foto’s vandaag waren van Theo Gelissen en mijn trouwe supportster!
  
Na afloop de opnamen van vandaag nog nagekeken die de vader van Joschy had gefilmd. En daarna de opnamen van de Transalp terug gekeken! Erg leuk om deze weer terug te zien en de herinneringen op te halen.
 
  • 2007-10-29_Liessel_1
  • 2007-10-29_Liessel_2
  • 2007-10-29_Liessel_3
  • 2007-10-29_Liessel_4