In Weert was er een nieuwe ronde in de cyclus van de wintercompetitie. Op een oude vuilnisbelt was een ronde uitgezet met enkele leuke klimmen en verder veel snelle stukken, vooral over grindpaden. Het had de dag voor de wedstrijd en ‘s morgens nog goed geregend dus de ondergrond was erg nat, maar alles was goed te rijden.

Na weer een lange werkweek was ik niet helemaal fit vandaag en de vorm is nog niet optimaal. Maar ja, niets aan te doen dus gewoon rijden maar. De start ging als vanouds erg hard en er vielen direct grote gaten. Ik had het gelijk al moeilijk en kon niet echt mee komen. 
 
Er kwamen me veel renners voorbij en ik had moeite om in het ritme te komen. Dit duurde enkele rondes voordat het beter begon te lopen. Vooral op de rechte stukken achterop het parcours had ik het erg zwaar en verloor ik veel terrein. De klimmen gingen wel lekker vandaag. Ik kwam bij Roy Joore, Joschy Rausch en Philipp Gantte te zitten en heb hier een tijdje mee samen gereden.
 
De laatste rondes reed ik steeds verder weg bij Roy en Philipp, want Joschy had lek gereden en kreeg ik Ralf Hesen in het vizier. Ik kwam steeds dichterbij en toen hebben we even samen gereden. Bij een klim ben ik weg gereden en deze voorsprong heb ik tot aan de finish gehouden. Dit alles was goed voor een 10e plaats.

De volgende wedstrijd is de sinterklaas wedstrijd in Stramproij, waar ik altijd graag rijdt. Hieronder nog een foto uit de oude doos van de wedstrijd daar in 2005.
 
  • 2007-11-29_Weert_1
  • 2007-11-29_Weert_2