Vandaag was de 5e wedstrijd van de competitie. Born is een ronde met veel vlakke stukken over gras, 2 klimmetjes over gras over de brug over de A2 en een kort stukje draaien en keren in een bos. Kortom een snelle ronde waar je in het begin in een groepje moest zitten.Deze week wat minder getraind omdat ik vorige week er niet goed aan was, dus maar een herstelweekje. Dit heeft me goed gedaan want vandaag voelden de benen goed aan in de wedstrijd.

De start was over asfalt en er werd meteen vol erin gevlogen, het tellertje gaf 50 per uur aan. Ik zat net achter de eerste groep en kon het tempo hiervan net niet houden en moest ze laten gaan. Ik kwam na een tijdje dan ook met Paul Boonen en Peter Nielen te zitten. Paul vond het te langzaam gaan en reed naar Joschy toe die net voor ons reed en ik bleef bij Peter.
 
Het laatste half uur zat ik alleen met Peter, voor ons konden we geen plaatsen meer winnen en achter ons werd het gat groter. Ik heb enkele keren geprobeerd om weg te komen maar na een ronde sloot hij steeds weer aan. In de een na laatste ronde zat ik bij Peter in het wiel en net voor het passeren van de start / finish ben ik bij het horen van de bel vol weg gesprint en stelde zo mijn 9e plaats veilig.
 
De power was vandaag weer wat terug gelukkig en ben tevreden met het resultaat van vandaag. Ik ben nog niet op het niveau wat ik graag wil maar dat komt zeker naar mate het seizoen vordert! Volgende week moet ik de wedstrijd in Merkelbeek helaas laten schieten omdat ik voor het werk weg moet, de week erna in Schweiberg sta ik weer aan de start.
 
  • 2007-11-04_Born_1
  • 2007-11-04_Born_2