Rondom en door manege de Vosberg was alweer de 15e wedstrijd van Bedi Cup. Voor mij dus een thuiswedstrijd, maar ik heb het hier altijd moeilijk.
 
Na de start ging ik net na de eerste 5 het veld in en moest ze vrij snel laten lopen. In de eerste paar rondes kwamen Peter Nielen, Philipp Gante en Rowin van Gerven me alledrie voorbij en ik kon ze alledrie niet volgen. Ik kwam daarom alleen met Leon Daniels en Frank Lamber te rijden.
  
Samen met Leon die me maar weer eens op sleeptouw nam reden we naar Rowin toe. Ik had veel moeite om bij hun in het wiel te blijven en ik bungelde er maar ook wat achteraan. De laatste rondes kwam ik alleen te rijden met Rowin en in de sprint heb ik hem verslagen. Gelukkig vandaag wel een breed pad en uitloopstrook om af te sprinten en zo werd ik vandaag op een veilige manier 8e.
 
Volgende week Asten en de week erna Sevenum. Nog 2 weken en dan zit het winterseizoen er al weer op, niet dat ik dat erg vind want de motivatie is een beetje weg! Ik sta momenteel 7e in het klassement, met voor me Philipp Gante die ik niet meer in kan halen en achter met Peter Nielen en Roy Joore met maar enkele punten achterstand
 
  • 2008-01-14_Panningen_1
  • 2008-01-14_Panningen_2