Zo, maar weer eens een update op mijn site. Na de wedstrijd in Bertrix heb ik geen MTB wedstrijden meer gereden alleen een trainingsritje op de baan in Panningen. Hier merkte ik goed dat het wedstrijdritme nog niet echt aanwezig was.

Dan nog nieuwtjes over de Duchenne Heroes 2008. Het gaat erg goed met het zoeken van de verschillende sponsoren. Met ons team zitten we al op ruim €20.000 euro, dus dat is al 2/3 van de minimale sponsor bijdrage voor ons team. Van mijn eigen werkgever Unisign heb ik een erg mooie bijdrage gekregen van ruim €2500 euro!!! Verdere sponsoren zijn natuurlijk van harte welkom en kunne via het invulformulier een bedrag over maken.

Verder gaat het lekker met trainen. Elke week probeer ik op ongeveer 10 trainingsuren uit te komen, wat meestal wel lukt. Dit weekend was er voor mij geen wedstrijd, ik had namelijk een toernooi met mijn groep van Jong Nederland waar ik leider van ben. Onze jongens haalden een mooie 1e plaats tijdens dit toernooi!

De volgende wedstrijd die ik zal gaan rijden zal naar alle waarschijnlijkheid Havelte worden. Daarna word het even plannen want ik moet voor het werk in mei een drietal weken naar Zweden. We zullen zien hoe het dus gaat lopen komende tijd!