Afgelopen zaterdag stond de Beneluxwedstrijd in het zonnige Apeldoorn op het programma. Een wedstrijd waar ik niet echt positief op terug kijk. Heb er afgelopen jaren 3 keer gereden en maar 1 keer gefinisht! En aangezien ik de laatste weken voor het werk in Zweden ben geweest was de voorbereiding voor deze editie ook niet dat je zegt goed.
 
Tijdens het inrijden had ik het al moeilijk en tempo zat er helemaal niet in. Ik mocht midden in het veld van ruim 100 deelnemers opstellen. Direct na de start verloor ik alweer aardig wat plaatsen door een valpartij net voor me, waar ik gelukkig wel net omheen kon. De snelle start en het diep gaan was ik echt niet meer gewend en ik viel ook heel snel terug, moest echt iedereen laten lopen. Ik kwam de eerste twee rondes niet in mijn ritme en aangezien we na 2 rondes al de bel kregen was er nog maar 1 ronde om wat goed te maken.
 
De laatste ronde ging gelukkig weer wat beter en ik kon weer wat mensen inhalen. Toch nog ongeveer 6 man in kunnen halen de laatste ronde, wat resulteerde in een 69 plaats. Ik zag het vandaag ook meer als een training dan een echte wedstrijd waar ik goed moest presteren.
 
Het was een erg leuke ronde in Apeldoorn, een echte verbetering tov vorig jaar. Ook wil ik Jac nog bedanken voor de verzorging. Volgende wedstrijd is voor mij Bergschenhoek en hier hoop ik weer wat beter te rijden nu ik weer wat kan trainen komende week.
 

Warning: No images in specified directory. Please check the directoy!

Debug: specified directory - http://www.williambeurskens.nl/images/2008/2008-05-24