Op een zonnige woensdag avond was de eerste van een serie van 3 streetraces en wel in Baarlo. Op een leuk aantrekkelijk parcours, met allerlei passages over zowel weg als gras / zand maar ook over trappen en dwars door een café.

Ik had er niet zo veel zin in als anders, ben vermoeid de laatste weken en het trainen gaat niet zo lekker. Dus ben zonder al te veel aspiraties gestart in Baarlo.
 
Er stonden ruim 50 licentiehouders aan de start en ik mocht als 12e opstellen. Met de start kon ik wel goed mee en kon me voorin een klein beetje handhaven. Dit duurde niet lang en de eerste ronde kwamen de snelle mannen vanuit achteren me voorbij. Aanpikken was onmogelijk voor mij want de benen wilden niet echt. Nog even kort met Frank Lamber en Peter Nielen gereden, maar dat hield ik ook niet lang vol. Weer lossen dus…..
 
Uiteindelijk kwam ik te rijden bij Ron van Opbergen en Erik van Hegelsom. Hier heb ik enkele keren proberen weg te rijden maar dat lukte niet. De laatste ronde werden we gedubbeld en ik kon een halve rond in het wiel blijven hangen en zo een gat slaan dat genoeg was om de twee voor te blijven.
 
Uiteindelijk een 18e plaats, meer zat er echt niet in! Foto’s zijn gemaakt door Kristel en Rob Nillesen. Komend weekend geen wedstrijd en de wedstrijd in Zoetermeer laat ik ook schieten. Weinig tijd, druk met werk en minder motivatie, vandaar de keuze om de komende tijd even wat gas terug te nemen!!!!
 
  • 2008-06-19_Baarlo_1