Afgelopen zondag was de Bedi cup in het Belgische Eigenbilzen. Een onaantrekkelijke ronde, alles vlak, niets uitdagend en alleen maar modder! Ik had voor de start nog even snel modderbanden erop gegooid en dat was wel nodig. We waren maar met 15 deelnemers vandaag, voorin was alleen Rowin er niet.
 
De start ging lekker en ik ging achter Leon Crienen aan, deze moest ik echter snel laten lopen want hij reed weer als vanouds! Achter mij zaten Sebas en een belg die me inhaalden en langzaam bij me uitliepen. Ik kon de modder goed doorkomen en het ging niet verkeerd, echter het was wel erg koud en ik had weinig gevoel meer in mijn vingers.
Na enkele ronde kwam Mark Rongen terug en we reden een tijd samen. In de modder was ik iets sneller maar Mark was weer sneller op de rechte stukken. Halverwege de wedstrijd begon ik te merken dat mijn zadel los zat, het werd steeds erger en ik kon niet meer goed zitten. Ik heb Mark gevraagd of hij een tooltje had en die heb ik ook van hem kunnen lenen, thanx. Snel het zadel vast gezet maar natuurlijk moest ik Mark laten lopen en kwamen er nog 2 renners voorbij. Met het tasje in mijn mond ben ik verder gereden om toch nog wat plaatsen goed te maken. Dit viel echter tegen en 1 ronde verder zat het zadel weer los, snel net voor de finish van Niels de Bakker tooltje weer gekregen en vast gezet. Hierdoor verloor ik weer en plaats en reed ik op de 8e plaats. Met nog 2 rondes te gaan zag ik Leon Crienen als naderen en toch nog maar tandje bij geschakeld om nog een ronde te rijden. Dit lukte net en zo kon ik in de laatste ronde ook nog de nummer 7 pakken en werd ik 7.
 
Beetje teleurgesteld door de materiaalpech, want het ging wel lekker en een 4e of 5e plaats had er makkelijk in gezeten. Helaas, volgende week beter en wel in Stramproij. Kristel nog bedankt dat je mee bent gegaan en toch foto’s hebt gemaakt. En Anton, sorry voor het smerig maken van je auto!!
 
  • 2008-11-25_Eigenbilzen_1
  • 2008-11-25_Eigenbilzen_2
  • 2008-11-25_Eigenbilzen_3