Na een heerlijke week genieten van de 3e plaats was het zondag tijd voor de volgende wedstrijd en wel in Born. Een vlakke, modderige ronde met veel rechte stukken en als enigste heuveltje een viaduct. Na eerst een minuut stilte te hebben gehad voor het overlijden van Harrie Riem werden we weg gefloten. Ik had gelijk kopstart en kon goed mee, Op het eerste rechte stuk trok Leon Crienen gelijk door, hij wou revanche nemen van afgelopen week, en had gelijk een voorsprong te pakken die hij niet meer af heeft gegeven. 
 
Nadat iedereen zich een beetje op zijn plaats hag gewerkt kwam ik te rijden met Sebastiaan Brouwer, Roy Joore en Mark Rongen. Op een smal paadje net na de finish was er een valpartij, ik reed in 2e positie en Roy er vlak achter. Op hetzelfde moment dat ik iets naar rechts wou ging Roy naar links en zijn voorwiel raakte mijn achterwiel. Dit gaat natuurlijk 100 keer goed maar nu dus niet, ik hoorde Roy vallen en Mark lag er ook overheen, een ronde later hoorde ik dat Roy sleutelbeen waarschijnlijk had gebroken! Achteraf bleek dat ook zo te zijn en is hij dus even uit de running, langs deze weg wil ik hem natuurlijk heel veel beterschap wensen en ik baal der echt van!!
 
Maar de wedstrijd ging natuurlijk verder en ik was met Sebas naar de groep voor ons aan het rijden. Hier reden Paul Boonen en Mark van Grinsven, die we snel naderden. Mark moest laten lopen en Paul stond even later langs de kant met een gebroken ketting! Ondertussen was Mark Rongen weer aangesloten en reden we even met z’n drieën voor de 3e plaats. Mark was een stuk sneller in de modder en reed bij ons weg en sloot bij Rowin aan voor de 2e plaats. Ik zat daarna snel alleen en reed op een 4e plaats. Achter me werd het gat naar Sebas groter en ik liep ook in op de twee voor me, maar ik kon er helaas niet meer bij komen.
Zo werd ik uiteindelijk 4e vandaag, waar ik erg tevreden mee ben op zo’n snelle ronde! Het wordt trouwens heel erg spannend voor het klassement. Alles is en blijft mogelijk zeker met de nieuwe puntentelling. Leon, Sebas, Mark, Rowin en ik staan erg dicht bij elkaar. Foto's zijn van Theo Gelissen en Kristel
 
Volgende week staat Reuver op het programma, een ronde die me wel ligt en ik hoop dat ik de goede vorm daar ook weer kan laten zien! Tot volgende week!
 
  • 2008-11-02_Born_1
  • 2008-11-02_Born_2
  • 2008-11-02_Born_3
  • 2008-11-02_Born_4